+48 222 030 341
Pn. - Pt.: 8 - 22 h , Sob. - Niedz.: 9 - 22 h

Wellness hotel REZIDENCE Recenzje

Ocena hotelu

92%
Znakomicie

by 1655 reviews

  • Personel

    94%
  • Czystość

    96%
  • Wyposażenie

    92%
  • Komfort

    90%
  • Cena

    90%
Wyświetl recenzje napisane przez:
Sortuj według:
Show:

Alena Tachovská

podróżujący w pojedynkę, 10.10.2017

Čeština

  • Cena ogólna
92 %
  • S pobytem jsme byli spokojeni

  • Večer se nedalo větrat, pod oknem je umístěn vývod odsávání (kouř).

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
6
Cena/kvalita
10

Jiřina Chrdlová

para, 10.10.2017

Čeština

  • Cena ogólna
84 %
  • čas využití wellness centra, stejně tak i čas snídaně a večeře, velmi dobré jídlo

  • nebylo nic, co by se mi nelíbilo

Personál
9
Služby
8
Čistota
9
Komfort
8
Cena/kvalita
8

Zdeňka Mlčáková

para, 9.10.2017

Jihočeský kraj

  • Cena ogólna
98 %
  • Pobyt byl velmi kvalitní, jen umístění pokojů směrem ke zvonícím zvonům narušoval klidný pobyt.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
9

Soňa Vepřovská

podróżujący w pojedynkę, 9.10.2017

Čeština

  • Cena ogólna
100 %
  • příjemné a přátelské prostředí hotelu, výborná kuchyně, ochotný personál, neomezený pobyt ve welness

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Lenka Valachová

podróżujący w pojedynkę, 9.10.2017

Čeština

  • Cena ogólna
100 %

(bez ratingu tekstu)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Václav Veselý

para, 8.10.2017

Jihočeský kraj

  • Cena ogólna
90 %
  • masáže,bazén ,obsluha hotelu

  • omezená chůze shody do bazénu

Personál
9
Služby
10
Čistota
10
Komfort
9
Cena/kvalita
7

Zdeňka Kuncová

podróżujący w pojedynkę, 8.10.2017

Čeština

  • Cena ogólna
60 %
  • Wellness služby.

  • Stravování. Ubytování.

Personál
7
Služby
5
Čistota
7
Komfort
6
Cena/kvalita
5

Jarmila Hricová

podróżujący w pojedynkę, 6.10.2017

Ústecký kraj

  • Cena ogólna
98 %
  • - jednání a přístup všech přítomných zaměstnanců během našeho pobytu - možnost výběru jídla -každodenní neomezené využití služeb wellness -bazén, solná jeskyně, pára, sauna, vířivka, masážní vana a odpočinkové prostory -ve wellness neustále doplňovaná mísa s ovocem a čaj -uvítací dopis p. ředitele Mgr. Jakuba Dvořáka -profesionální jednání pracovnice Služeb Spa.cz - Štěpánky Blažkové

  • -NEMÁME žádné připomínky

Personál
10
Služby
10
Čistota
9
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Dubová Květuše

grupa przyjaciół, 6.10.2017

Vysočina kraj

  • Cena ogólna
92 %

(bez ratingu tekstu)

Personál
8
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
8

Jarmila Svobodová

podróżujący w pojedynkę, 6.10.2017

Čeština

  • Cena ogólna
94 %
  • Super krajina, okolí, krásné vesnice, vše zrekonstruované, úhledné, malebné. Hodně historických míst. Rezidence taky krásná, dobře vybavená.

  • V rezidenci jedině trošku hluk od silnice....v tak malém městečku, je to s podivem.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
7
Cena/kvalita
10

Jaroslav Buďa

grupa przyjaciół, 6.10.2017

Vysočina kraj

  • Cena ogólna
100 %
  • Profesionální chování všech zaměstnanců

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Anonim

rodzina z małym dzieckiem, 3.10.2017

Čeština

  • Cena ogólna
100 %

(bez ratingu tekstu)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Anonim

podróżujący w pojedynkę, 12.9.2017

Čeština

  • Cena ogólna
92 %

(bez ratingu tekstu)

Personál
10
Služby
9
Čistota
9
Komfort
9
Cena/kvalita
9

František Černý

podróżujący w pojedynkę, 11.9.2017

Čeština

  • Cena ogólna
100 %
  • Příjemná obsluha Dostatek jídla i pití

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Věra Brejšková

podróżujący w pojedynkę, 11.9.2017

Čeština

  • Cena ogólna
94 %
  • Personál hotelu je perfektní, ochotný, vstřícný, služby hotelu byly skvělé. Ubytování rovněž velice příjemné a pohodlné. Wellness je moc pěkný a hosté ho mohou využívat i mimo běžnou provozní dobu.

  • Vzhledem k tomu, že byla v hotelu většina klientů v důchodovém věku, je pro ně již velmi těžké (namáhavé), někdy až nemožné dostat se do vířivé a masážní vany. Přístup po žebříku vyžaduje sílu a zdravé nohy, což mnozí nemají.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
9
Cena/kvalita
8

Lubomír Matoušek

podróżujący w pojedynkę, 9.9.2017

Čeština

  • Cena ogólna
80 %

(bez ratingu tekstu)

Personál
10
Služby
9
Čistota
8
Komfort
6
Cena/kvalita
7

Jana Kalianková

podróżujący w pojedynkę, 9.9.2017

Jihočeský kraj

  • Cena ogólna
82 %

(bez ratingu tekstu)

Personál
8
Služby
8
Čistota
9
Komfort
9
Cena/kvalita
7

Eva Žůčkovà

para, 5.9.2017

Středočeský kraj

  • Cena ogólna
92 %
  • PROSTŘEDÍ ČISTOTA WELNES CELÝ DEN PŘÍJEMNÝ PERSONÁL HEZKÝ POKOJ V 1. PATŘE POHODLNÉ POSTELE VELKÉ PARKOVISTE CHUTNÁ STRAVA NÁPOJE CELÝ DEN KÁVA DO 16 HODIN

  • CHYBĚL KOUTEK PRO DIABETIKY NA SVAČINU JEN SLADKOSTI CHLADNA VODA V BAZÉNU OBTÍŽNÝ VSTUP DO VÍŘIVKY A WHIRPOLU

Personál
8
Služby
8
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Václav Podhrazsky

podróżujący w pojedynkę, 4.9.2017

Čeština

  • Cena ogólna
100 %
  • Velmi hezké prostředí s nilou obsluhou

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Eva Síkorová

podróżujący w pojedynkę, 4.9.2017

Čeština

  • Cena ogólna
66 %

(bez ratingu tekstu)

Personál
6
Služby
6
Čistota
8
Komfort
6
Cena/kvalita
7
WEB USES COOKIES

We use cookies to provide You the best services we can. By using this web You agree.